Resurse

www.studenti.pub.ro – Studentii pot vedea contractele de studii, isi pot alege locurile de cazare si isi pot afla contul de acces la site-ul de cursuri (sectiunea „Acces site cursuri”). Este practic principalul loc de unde pot afla informatiile.

www.fsa.curs.pub.ro  Aici se afla toata platformele de eLearning ale UPB, pentru fiecare facultate. Autentificarea se face folosind contul pe care il afla de pe studenti.pub.ro(sectiunea
„Acces site cursuri”). Fiecare din aceste link-uri ar trebui adaugate si pe pagina de prezentare a fiecarei facultati, dupa link-ul catre pagina facultatii.

eduroam.pub.ro  – Acces wireless gratuit in toate universitatile din lume unde exista wireless cu numele „eduroam”. Autentificarea se face cu acelasi username si aceeasi parola ca pe site-ul de cursuri. In curand va aparea si in rectorat un wireless cu numele „eduroam”.

outlook.com/upb.ro  Locul unde pot sa isi pot verifica e-mail-ul oficial toti studentii. Adresa de e-mail o pot afla tot din sectiunea „Acces site cursuri” de pe studenti.pub.ro

Microsoft DreamSpark:

Pentru a putea accesa site-ul Microsoft DreamSpark este necesara logarea pe site-ul de cursuri cu email-ul generat de site-ul studenti.pub.ro in sectiunea „Acces site cursuri” si schimbarea parolei pregenerate(ultimele 6 cifre din CNP+student) cu una personala. Activarea acestui email se va face in maxim 24h.
Cu email-ul activat se va accesa site-ul Microsoft DreamSpark, utilizand noua parola setata pe site-ul de cursuri.